T-Team certifiering

T-TeamVi vet att inget tätskikt är bättre än hur det installeras. Därför är kraven på kvalitén på installationen och hantverkarens skicklighet oftast till och med viktigare än materialet.

Vi jobbar långsiktigt. Det är just långsiktigheten som har gjort oss till en pålitlig leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare. Att arbeta med de bästa ställer stora krav på oss och den service som vi erbjuder våra kunder. Att ha bibehållit vår höga marknadsposition bland de bästa i branschen i snart 25 år är något vi är väldigt stolta över.
T-Team är ett forum för våra närmaste kunder. Här tar vi del av varandras erfarenheter och bygger upp nätverk för ett professionellt samarbete i en miljö där vi hela tiden strävar efter en ömsesidig kompetensutveckling och kvalitetssäkring av takarbeten.

Efter att ha genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar i materialfunktion och läggningsteknik kan våra T-Team entreprenörer titulera sig som medlemmar i T-Team Takentreprenörer och få tillgång till Tätskiktsakademins alla online kurser för genomgång eller fräscha upp sina gamla kunskaper.

Efter genomgången utbildning kommer Takcentrums tak och tätskiktsgarantier att bli tillgängliga för T-Team Takentreprenörer. Dessa heltäckande och omfattande garantier är ett resultat av långsiktigt arbete mellan våra takentreprenörer, oss och våra leverantörer.

Vår framgång när det gäller våra tak och tätskiktsgarantier bygger på ett kontinuerligt samarbete mellan våra T-Team Takentreprenörer, oss och våra leverantörer för att ständigt förbättra våra produkter samt kvalitetssäkring av allt vi gör.

T-Team Takentreprenörer är kunniga och välutbildade. De är engagerade och kan både material och läggningsmetod utan och innan. T-Team Takentreprenörer är väl bekanta med HUSAMA:s normer och tillämpar dessa normer och direktiv i sitt dagliga arbete. T-Team medlemmar kan montering och säkerhetskrav och vet exakt hur dessa krav ska hanteras.

Kommentarer inaktiverade.