Montageanvisningar fokus HUSAMA

För att säkerställa kvalitén på allt tätskiktsarbete som görs av Takcentrums T-Team Takentreprenörer är det viktigt att alla detaljer; genomföringar, uppvik och kappor mm görs på ett och samma sätt oavsett entreprenör, takets ålder, utseende eller läge. Detta kan kvalitetssäkras med rätt montageanvisningar.

För att uppnå målet med våra kvalitetskrav är det viktigt att allt tätskiktsarbete som görs av T-Team Takentreprenörer följer våra gällande riktlinjer, våra materialleverantörens anvisningar och HUSAMA.

I framtagningen av dessa utbildningsverktyg och läggningsanvisningar har vi följt Principdetaljer och HUSAMA:s riktlinjer samt våra leverantörers rekommendationer och riktlinjer. Verktygen är gjorda i en tredimensionell och interaktiv miljö. Kurserna är baserade på en teoretisk del som följs upp ett praktiskt block med hands-on övningar.

Genom pedagogiska och interaktiva principdetaljer och läggningsanvisningar ger vi våra T-Team medlemmar en mångsidig utbildning med interaktiva 3-D modeller enligt senaste HUSAMA samt våra tätskiktsleverantörers anvisningar och rekommendationer.

Takcentrums Tätskiktsakademi är den första och främsta online utbildningssajten för träning och certifiering av takläggare och tätskiktsarbetare i Sverige.

Tredimensionella och interaktiva montageanvisningar för både exponerade tätskikt och inbyggda tätskikt finns i en komplett serie principdetaljer. Dessa anvisningar undervisas i grupp under utbildningstillfällen och kan efter kursen också användas individuellt on-line för fördjupning eller uppfräschning av gamla kunskaper.

I framtagningen av dessa utbildningsverktyg har vi följt HUSAMA’s riktlinjer samt våra leverantörers rekommendationer och riktlinjer.

Efter att ha genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar i materialfunktion och läggningsteknik kan våra T-Team Entreprenörer titulera sig som medlem i T-Team Takentreprenörer och få tillgång till Tätskiktsakademins alla online kurser för genomgång eller fräscha upp sina gamla kunskaper.
På tätskiktsakademin.se finns bl.a animerade installationsdetaljer som visar HUSAMA:s kravspecifikationer på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Efter genomgången utbildning kommer Takcentrums tak och tätskiktsgarantier blir tillgängliga för T-Team Takentreprenörer.

 

Kommentarer inaktiverade.